- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
Detalii
Porti | 2 |
Timp | 30 |
Descriere paste de peste
Mod de preparare: Pestele se desareaza in apa rece circa 2 ore apoi se scot pielea si carnea. Carnea se trece prin masina de tocat de 2-3 ori, iar pasta obtinuta se amesteca bine cu maioneza sau untul moale si cu ceapa rasa. Se sareaza, daca mai este necesar si i se potriveste gustul cu zeama de lamaie si putin piper macinat. Pasta se intrebuinteaza pentru tartine, sandvisuri.
Ingrediente reteta
-
scrumbii 500 grame
paste de peste : 17 comentarii
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
cu multa placere bernard.
nici eu n-as vrea sa folosesc ou...dar cred ca e din cauza ca-l facusem prea moale si l-am lasat asa cum era
multumesc de lamurire
am facut bile dar trebuie sa controlezi tot timpul consistenta amestecului .daca tot ti se desfac adauga un ou .eu nu folosesc pentru ca dupa parerea mea acesta in apa nu lasa aromele sa iasa de acelasi mod ca amestecul fara ou dar sunt mai sigure ca nu se desfac. sper sa te ajute.
@adi tie ti-au iesit bine bilele sau nu ai incercat?
mie nu prea mi-au iesit bilele...am incercat o cantitate mica pt cateva bile.
probabil nu am respectat cantitatea fiecarui ingredient...dar reteta e super :)
in afara de asta este si foarte eficienta .cred ca asta se datoreaza ficatului care fiind foarte vascularizat este plin de sange.asa ca in momentul ce il faci prin masina de tocat nu-l spala pentru a avea cat mai mult sange.
foarte interesant adi...si nici nu cheltui mare lucru
multumesc zdi35 ca retetele mele sunt pe gustul tau sper sa-ti fie de folos si in zilele de pescuit.
retetele sunt bune;fir intins
multumesc ady