Paste scoici umplute

Detalii

Porti 4
Timp 20

Descriere paste scoici umplute

Se fierb pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj
se scurg bine de apa si se aseaza pe o tava unsa cu putin ulei sau unt
Intr-un castron amestecam sunca taiata cubulete, ciupercile taiate,
cascavalul ras , oul batut, condimentam si cu aceasta umplem pastele
Intr-un castron amestecam sucul de rosii cu busuiocul taiat marunt si
punem deasupra pastelor
Acoperim cu o folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 20-25 de min

Ingrediente reteta

  • sunca 200 grame
  • paste 200 grame
  • ciuperci 250 grame
  • cascaval 300 grame
  • suc de rosii 13 linguri
  • busuic 1 linguri
  • ou 1 bucati
  • sare 1 linguri
  • piper 1 linguri

paste scoici umplute : 13 comentarii

  • mai bine niste poze si gata...

  • nu recomand boaba de porumb flotant. nu are "putere". pt. a fi eficienta si critic echilibrata folositi bile de polistiren cu arome, se gasesc in magazine.
    doua boabe de porumb fiert 1 ora , decojit, cu o bila de polistiren la mijloc.
    foto aveti destule aici :
    http://passion4carp.blogspot.com/

    nu e reclama , nu sunt in tara, deci deocamdata nu vand nimic de acolo.

  • mdaa....bun articol..eu zic sa schimbam meniul ca a cam dat frigul....o rima,un viermus sau ce le-o fi placand acum?

  • eu sunt incepator in ale crapului
    cum arata porumbul flotant(fara raspusuri la misto va rog)

  • asa din descrieri pare o montura blowback daca nu ma insel.

  • toata lumea cere foto, deci si eu!
    multumesc.

  • o poza spunea mai mult decat doar teoria ...!!!! :))

  • e buna montura (am testat si eu ceva asemanator)dar si fir de par cu ultima sau a 2-a boaba din porumb flotant merge foarte bine.
    ps. niste poze ar fi bine venite in rest bravo.

  • cu mai multe imagini dak se poate in rest e ok!

  • foarte tare frate am vazut filmul acesta