Pastrav cu sos de piper verde

Detalii

Porti 2
Timp 90

Descriere pastrav cu sos de piper verde

Pastravii se freaca cu sare si se lasa 30 minute. Intr-un bol se sfarma piperul verde boabe. Se adauga untul topit, sucul de lamaie si uleiul. Se pune sosul intr-o tava si se misca tava ca sa fie bine acoperita. Se dau pastravii prin faina si apoi se dau prin sosul din tava, sa fie bine acoperiti. Se mai presara putina boia deasupra. Se adauga 50 ml apa. Se da la cuptor 20 minute la 190C, timp in care se stropeste de 4 ori cu sosul din tava. Se mai lasa 10 minute la 240C. Se serveste cu cartofi natur si mujdei cu smantana: -2 catei usturoi frecati cu sare+1 legatura mica de patrunjel tocat+ 200 g. smantana.

Ingrediente reteta

  • pastravi (500 gr bucata) 2 bucati
  • unt 100 grame
  • piper verde 1 linguri
  • uleimde masline 5 linguri
  • suc de lamaie 1 linguri

pastrav cu sos de piper verde : 0 comentarii

Nu exista comentarii