Detalii
Porti | 8 |
Timp | 60 |
Descriere pastrav cu sos de smantana
Cureti pestii de solzi si intestine si ii speli bine.Topesti untul intr-o cratita,adaugi faina si amesteci,apoi stingi treptat cu apa,pana cand obtii un sos alb,in care incorporezi smantana si putin piper.Torni sosul in tava si asezi deasupra pestii.Ii ungi cu sos si ii presari sare si piper dupa gust.Introduci tava la cuptorul preincalzit,la foc mijlociu,ptr 40 min.Din 10 in 10 min,scoti tava si stropesti pestele cu sos si completezi cu putina apa.Cand e gata,razi deasupra cascaval si servesti pestele cu ardei copti.
POFTA BUNA
POFTA BUNA
Ingrediente reteta
-
pastrav 4 bucati
-
unt 150 grame
-
smantana 100 grame
-
faina 1 linguri
-
cascaval 100 grame
-
ardei copti 8 bucati
-
piper alb si negru macinat 1 grame
salut.pe olt si in special la draganesti noaptea sa pescuiesti la somn .cateva coropisnite,cativa carasei mai mici ca palma si multa rabdare.
l-au dat si la ziar,in click
am avut un prieten de undita care a luat la frunzaru anul trecut in vara un somn de 82 de kg.
opriti braconierii pana nu distrug ce a mai ramas.