Pastrav cu sos la cuptor
- Scorpionul
- 29-03-2010
- 2504
- 0
Detalii
Porti | 2 |
Timp | 2 |
Descriere pastrav cu sos la cuptor
Pastravul trecut prin faina de grau se rumeneste uniform in tigaia cu unt incins. Asezi pestele in vas de yena uns cu unt. Asezi cate 2-3 fasii de ceapa si felii de usturoi in interiorul pestelui. Ornezi pestele cu ceapa, usturoi si lamaie.
Sosul:
Incingi o ligura unt, adaugi smantana, condimentezi, adaugi o lingura de faina de grau si una de faina de porumb in ploaie,vinul, conjacul si condimentele.Lasi sa clocoteasca 2-3 minute,asterni sosul peste pestele din vas.Acoperi cu o folie de aluminiu si dai la cuptorul incins pentru 15 minute.
Sosul:
Incingi o ligura unt, adaugi smantana, condimentezi, adaugi o lingura de faina de grau si una de faina de porumb in ploaie,vinul, conjacul si condimentele.Lasi sa clocoteasca 2-3 minute,asterni sosul peste pestele din vas.Acoperi cu o folie de aluminiu si dai la cuptorul incins pentru 15 minute.
Ingrediente reteta
-
pastravi 2 bucati
-
unt 3 linguri
-
ceapa 1 bucati
-
malai 1 linguri
-
lamaie 1 bucati
-
catei usturoi 4 bucati
-
vin 50 mililitri
-
smantana 500 grame
-
conjac 3 linguri
-
faina grau 100 grame
-
sare 5 grame
-
piper 5 grame
-
foi dafin 3 grame
pastrav cu sos la cuptor : 0 comentarii