Detalii
Porti | 2 |
Timp | 45 |
Descriere pastrav cu verdeata si migdale
Pastravii se curata de solzi, branhii si intestine, apoi se spala cu apa rece si se lasa la scurs. Se stropesc la interior si exterior cu zeama de la o lamaie, se condimenteaza cu sare si se lasa la rece 10-15 minute.
Intre timp se curata verdeata, se spala si se toaca marunt. Fiecare peste se umple cu verdeata, se da prin faina si apoi se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Se pun intr-un vas termoizolant si se tin in cuptorul incins 10-15 minute.
Intr-o tigaie incinsa cu putin ulei se prajesc migdalele, apoi se presara in vasul cu pesti si se mai lasa inca 5 minute.
Se servesc cu lamaie si garnituri de legume.
Intre timp se curata verdeata, se spala si se toaca marunt. Fiecare peste se umple cu verdeata, se da prin faina si apoi se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Se pun intr-un vas termoizolant si se tin in cuptorul incins 10-15 minute.
Intr-o tigaie incinsa cu putin ulei se prajesc migdalele, apoi se presara in vasul cu pesti si se mai lasa inca 5 minute.
Se servesc cu lamaie si garnituri de legume.
Ingrediente reteta
-
pastravi 4 bucati
-
patrunjel-legatura 1 bucati
-
marar-legatura 1 bucati
-
ulei 100 mililitri
-
faina 2 linguri
-
migdale macinate 50 grame
-
lamaie 1 bucati
pastrav cu verdeata si migdale : 0 comentarii