- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 20 |
Descriere pastrav la cuptor
ingrediente:
4 pastravi
1 Lingura suc de lamaie
2 Bucati telina
4 rosii
1/2 Legatura marar
1/2 Legatura patrunjel
100 g Unt cu verdeata
40 ml Whisky
mod de preparare:
Se spala pestele, se curata si se usuca cu un servet de bucatarie.
Se condimenteaza cu sare si piper. Se spala telina, se taie bucati.
Se decojesc rosiile si se taie in segmente. Verdeata se toaca marunt,
se pastreaza cam din verdeata. Se amesteca bucatile de telina cu
rosiile si verdeata. Se umple pestele cu acest amestec.
Se unge o folie de aluminiu cu untul cu verdeata, se pune pestele
deasupra, se stropeste cu whisky, se imprastie restul de unt si
verdeata pastrata deasupra. Se impacheteaza pestele in folie, astfel
ca sa nu se poata degaja aburii. Cel mai bine este sa puneti folia
dubla. Se pune la cuptor si se lasa cam 20 de minute.
4 pastravi
1 Lingura suc de lamaie
2 Bucati telina
4 rosii
1/2 Legatura marar
1/2 Legatura patrunjel
100 g Unt cu verdeata
40 ml Whisky
mod de preparare:
Se spala pestele, se curata si se usuca cu un servet de bucatarie.
Se condimenteaza cu sare si piper. Se spala telina, se taie bucati.
Se decojesc rosiile si se taie in segmente. Verdeata se toaca marunt,
se pastreaza cam din verdeata. Se amesteca bucatile de telina cu
rosiile si verdeata. Se umple pestele cu acest amestec.
Se unge o folie de aluminiu cu untul cu verdeata, se pune pestele
deasupra, se stropeste cu whisky, se imprastie restul de unt si
verdeata pastrata deasupra. Se impacheteaza pestele in folie, astfel
ca sa nu se poata degaja aburii. Cel mai bine este sa puneti folia
dubla. Se pune la cuptor si se lasa cam 20 de minute.
Ingrediente reteta
-
pastrav la cuptor 1500 grame
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
pastrav la cuptor : 0 comentarii