Pastrav umplut cu somon
- Scorpionul
- 28-03-2010
- 1654
- 0
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 2 |
Descriere pastrav umplut cu somon
Se curata pastravul, se spala, se usuca in servet de hartie. Pregateste umplutura: fierb ciupercile in coniac, se da pe robot somonul, adauga ciupercile, pesmetul, oul, martini, condimentele si uleiul. Se umple pestele cu pasta obtinuta, se impacheteza in folie de aluminiu si da la cuptorul incins pentru jumatate de ora. Servim felii reci ca aperitiv sau cu garnitura de legume.
Ingrediente reteta
-
pastravi proaspeti 2 bucati
-
somon proaspat 200 grame
-
ciuperci 2 bucati
-
coniac 50 mililitri
-
martini 30 mililitri
-
ou 1 bucati
-
pesmet 2 linguri
-
ulei masline 2 linguri
-
sare 10 grame
-
piper 5 grame
pastrav umplut cu somon : 0 comentarii