Detalii
Porti | 6 |
Timp | 30 |
Descriere pate de somon afumat
Se curata somonul de oase si piele. Se toaca marunt cu o furculita. Se face o crema din unt moale si smantana.
Se adauga zeama de lamaie la crema , marar si patrunjel tocat. Se fierb morcovii si se zdrobesc ca o pasta si se adauga peste celelalte ingrediente.
Se aduaga pestele si se amesteca pana se omogenizeaza si iasa o pasta. Puteti folosi mixerul pt a iesi mai fin pateul.
Se poate opta pentru peste neafumat sau conserva.
Se adauga zeama de lamaie la crema , marar si patrunjel tocat. Se fierb morcovii si se zdrobesc ca o pasta si se adauga peste celelalte ingrediente.
Se aduaga pestele si se amesteca pana se omogenizeaza si iasa o pasta. Puteti folosi mixerul pt a iesi mai fin pateul.
Se poate opta pentru peste neafumat sau conserva.
Ingrediente reteta
-
somon afumat 150 grame
-
unt 50 grame
-
smantana 100 grame
-
marar marunt 1 linguri
-
patrunjel marunt 1 linguri
-
morcov 1 bucati
-
zeama de la o lamaie 1 bucati
pate de somon afumat : 0 comentarii