Detalii
Porti | 4 |
Timp | 2 |
Descriere peste a la meuniere
Pestele se tavaleste prin faina si se prajeste in unt.Daca este un peste mai mare se taie felii inainte de al praji ,ca sa poata constitui o portie;daca este mic se pregateste intreg.Cand este gata,se pun deasupra bucatele de unt,se stoarce zeama de lamaie,se presara verdeata tocata fin si cu capere.Se serveste cu cartofi fierti.
Ingrediente reteta
-
peste 1500 grame
-
sare,piper 10 grame
-
unt 200 grame
-
faina 100 grame
-
lamaie 1 bucati
-
patrunjel verde 1 bucati
-
capere 3 bucati
-
cartofi firti 6 bucati
iubesc pescuitul la feeder, este incredibil de eficace, de aproape 2 ani folosesc o lanseta feeder crap si pe stilul asta ,... roade ce mai ,atat pe curcatoare cat si pe balti,. deci recomand acest stil!
frumos articol dar si scobarul este un peste extraordinar