Detalii
Porti | 3 |
Timp | 60 |
Descriere peste cu arpacas
Pestele se curata, se taie in bucati si se sareaza. Ceapa si telina se taie in cuburi si se pun la calit intr-un vas cu ulei fierbinte. Arpacasul se opareste, se curata si se adauga la ceapa, impreuna cu ciupercile taiate felii si se calesc 15 min. Cand toate acestea s-au inmuiat, se completeaza cu rosiile curatate de coaja, piperul macinat si sarea si se sting cu supa de peste sau apa calda si se lasa sa fiarba 20 min. Se toarna apoi totul intr-o tava, se adauga maslinele oparite si pestele si se da tava la cuptor cam jumatate de ora.
Ingrediente reteta
-
peste 850 grame
-
arpacas 500 grame
-
ceapa 500 grame
-
rosii 250 grame
-
ciuperci 250 grame
-
masline 150 grame
peste cu arpacas : 0 comentarii