Peste cu cartofi
- marupescaru
- 06-03-2010
- 1708
- 0
Detalii
Porti | 2 |
Timp | 40 |
Descriere peste cu cartofi
Se unge tava cu ulei, se pun 2-3 pesti pe diagonala tavii (pestii inainte se sareaza), se taie cartofii rondele dar nu prea grosi, si se pun in tava de-o parte si de alta a pestilor. Se adauga ulei, cam 200 ml(pana se umple tava aproape de jumate). si se introduc in cuptor, timp de 30-40 minute la foc mic.
Intre timp se face sosul care o sa se puna deasupra, sos care se face cu usturoi pisat, suc de rosii sau bulion diluat, delicat, piper, verdeata.
Inainte cu 5 minute sa se faca cartofii, se adauga sosul peste ei, se mai lasa putin, dupa care se scot si se servesc cat sunt calzi.
Sa aveti pofta!
Intre timp se face sosul care o sa se puna deasupra, sos care se face cu usturoi pisat, suc de rosii sau bulion diluat, delicat, piper, verdeata.
Inainte cu 5 minute sa se faca cartofii, se adauga sosul peste ei, se mai lasa putin, dupa care se scot si se servesc cat sunt calzi.
Sa aveti pofta!
Ingrediente reteta
-
peste 1000 grame
-
usturoi 6 bucati
-
bulion 300 mililitri
-
cartofi 2000 grame
peste cu cartofi : 0 comentarii