Detalii
Porti | 4 |
Timp | 60 |
Descriere peste cu conopida
Pestele se taie in felii de aproximativ 2 cm, care se dau prin faina si se rumenesc in ulei. Conopida se fierbe bine in apa sarata, se scurge si se desparte in buchete.
Vasul termorezistent se unge cu o lingura de ulei (din cel in care s-a prajit pestele), apoi se asaza conopida si pestele in straturi alternative.
Ultimul strat, cel de conopida, se va stropi cu amestecul de smantana, galbenus de ou si uleiul ramas; se presara cu cascaval ras si se da la cuptor pana se rumeneste.
Se garniseste cu orez.
Vasul termorezistent se unge cu o lingura de ulei (din cel in care s-a prajit pestele), apoi se asaza conopida si pestele in straturi alternative.
Ultimul strat, cel de conopida, se va stropi cu amestecul de smantana, galbenus de ou si uleiul ramas; se presara cu cascaval ras si se da la cuptor pana se rumeneste.
Se garniseste cu orez.
Ingrediente reteta
-
peste oceanic congelat 500 grame
-
faina 2 linguri
-
conopida 1000 grame
-
smantana 200 mililitri
-
galbenus 1 bucati
-
cascaval ras 50 grame
peste cu conopida : 0 comentarii