Peste cu pasta de morcov
- lin-pe-lin
- 08-02-2010
- 2376
- 5
Detalii
Porti | 2 |
Timp | 15 |
Descriere peste cu pasta de morcov
Se pun morcovul taiat mare la fiert intr-un vas cu apa care sa-l acopere . Se pune putina sare si se lasa sa fiarba . Intr timp se pune untul la topit intr-o tigaie si apoi se pune pestele dezosat la prajit .Pestele se condimenteaza cu sare curry si piper negru dupa gust . Se adauga putina sare si se lasa sa se prajeasca bine , sa se rumeneasca . Cand sau rumenit bine se adauga rosiile si se lasa pana pocnesc .Dar in acest timp se scoate morcovulsi se paseaza bine pana se obtine o pasta . Aceasta se pune pe o farfurie apoi se scoate pestele si se aseaza langa pasta de morcov si apoi rosiile .Peste pasta de morcov de pune putin unt fierbinte . Se orneaza cu mararul taiat marunt si patrunjelul frunze . Se poate servi cu ceva garnitura acrisoara si cu paine calda . Pofta buna !
Ingrediente reteta
-
peste dezosat - fleici 2 bucati
-
morcov 2 bucati
-
sare 30 grame
-
piper negru macinat - pliculet mic 1 grame
-
unt 50 gr - plic 1 bucati
-
rosii mici 20 bucati
-
curry 1 grame
-
patrunjel verde frunze 4 bucati
-
Marar verde 2 grame
fain articol
parerea a mea este,ca pe lacuri grosimea ideala de fir este de 0.25-0.28 mm.pe rauri folosesc fir de 0.35,pentru-ca sunt mai multe acataturi si cind se acata de fir o creanga cu frunze purtat de apa,vorbesti singur,daca ai avut fir slab.
inportant este calitatea firului.
fir intins
ironic sau nu,oricum pt multi e o noutate.mai vazusem si pe pvtv o astfel de prezentare.
keluely nu-i nevoie sa fi ironic nu-i nevoie nici macar sa citesti articolele mele.
pretene esti cel mai tare in curand o sa vedem pv ady 7