Detalii
Porti | 2 |
Timp | 30 |
Descriere peste cu portocale
Topiti 2 linguri cu unt si rumeniti in el faina. Stingeti cu sucul de la 3 portocale.Presarati sare,piper si nucsoara.
Lasati pe foc , mestecand continuu pana cand sosul se ingroasa.Puteti aromatiza sosul cu putin lichior (optional).
Separat,ungeti o forma termorezistenta cu unt. Asezati fileurile si turnati deasupra sosul.Acoperiti cu folie de aluminiu si lasati la cuptor cam 15-20 minute.
Inainte cu 5 minute sa fie gata indepartati folia si adaugati restul de portocala desfacuta in felii.
Lasati pe foc , mestecand continuu pana cand sosul se ingroasa.Puteti aromatiza sosul cu putin lichior (optional).
Separat,ungeti o forma termorezistenta cu unt. Asezati fileurile si turnati deasupra sosul.Acoperiti cu folie de aluminiu si lasati la cuptor cam 15-20 minute.
Inainte cu 5 minute sa fie gata indepartati folia si adaugati restul de portocala desfacuta in felii.
Ingrediente reteta
-
peste alb file 500 grame
-
portocale 4 bucati
-
unt 4 linguri
-
faina alba 1 linguri
-
lichior de portocale 1 linguri
peste cu portocale : 0 comentarii