Detalii
Porti | 1 |
Timp | 30 |
Descriere peste cu zahar ars
Taiati pestele cuburi si-l prajiti in tigaie cu 2 linguri de ulei si amestecati usor cu o lingura de lemn fara sa se zdrobeasca prea tare. Scoateti pestele intr-un castron. In tigaie puneti zaharul, pana se caramelizeaza si aruncati peste el bulionul diluat cu 3-4 linguri de apa calda si zeama de lamaie. Daca este cazul se mai completeaza cu apa calda pentru a facilita omogenizarea. Cand incepe sa fiarba se pune o jumatate de lingurita de amidon alimentar diluat cu o lingura de apa calda si se amesteca repede pentru omogenizare, deasupra flacarii. Sosul se toarna fierbinte peste peste si se lasa acoperit 3-4 minute apoi se poate servi.
Ingrediente reteta
-
peste alb 200 grame
-
zahar 100 grame
-
suc de rosii 50 mililitri
-
ulei 2 linguri
-
suc de lamaie 1 linguri
peste cu zahar ars : 0 comentarii