Detalii
Porti | 4 |
Timp | 30 |
Descriere peste cu
Puneti la fiert orezul in 250 ml apa cu putina sare, impreuna cu 1 lingura ulei, amestecand sa nu se prinda.
Intr-un castron, amestecati faina cu busuiocul si piper dupa gust. Spalati fileurile de peste, le uscati si le taiati in 2-3 bucati, pe care le treceti prin amestecul pregatit.
Caliti pe ambele parti bucatile de peste in uleiul ramas, incalzit intr-o tigaie inalta cu marginile curbate(teflonata).
Intre timp, curatati si spalati ardeii. Ii taiati in fasii subtiri, dupa care ii adaugati in tigaie, alaturi de peste. Cand ardeii s-au inmuiat, sarati si condimentati dupa gust.
Intr-un castron, amestecati faina cu busuiocul si piper dupa gust. Spalati fileurile de peste, le uscati si le taiati in 2-3 bucati, pe care le treceti prin amestecul pregatit.
Caliti pe ambele parti bucatile de peste in uleiul ramas, incalzit intr-o tigaie inalta cu marginile curbate(teflonata).
Intre timp, curatati si spalati ardeii. Ii taiati in fasii subtiri, dupa care ii adaugati in tigaie, alaturi de peste. Cand ardeii s-au inmuiat, sarati si condimentati dupa gust.
Ingrediente reteta
-
file de peste slab 4 bucati
-
faina alba 2 linguri
-
ardei gras rosu 2 bucati
-
ardei gras galben 2 bucati
-
orez 100 grame
-
ulei 3 linguri
-
busuioc tocat 1 linguri
peste cu : 0 comentarii