Peste de dunare
- marupescaru
- 18-03-2010
- 1828
- 0
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 30 |
Descriere peste de dunare
Curatati scrumbia, spalati-o si apoi stergeti-o cu servetele.
Condimentati-o cu sare si piper, dupa ce ati eliminat capul, coada si aripioarele si ati scos sira spinarii.
Prajiti fileurile obtinute in putin ulei, pe ambele parti.
Puneti pestele prajit pe un platou mai mare.
Preparati un sos rece, amestecand uleiul ramas cu zeama de lamaie, patrunjel verde tocat marunt, sare si piper, dupa gust.
Turnati sosul peste fileurile prajite.
Condimentati-o cu sare si piper, dupa ce ati eliminat capul, coada si aripioarele si ati scos sira spinarii.
Prajiti fileurile obtinute in putin ulei, pe ambele parti.
Puneti pestele prajit pe un platou mai mare.
Preparati un sos rece, amestecand uleiul ramas cu zeama de lamaie, patrunjel verde tocat marunt, sare si piper, dupa gust.
Turnati sosul peste fileurile prajite.
Ingrediente reteta
-
scrumbie 1000 grame
-
patrunjel legaturi 2 bucati
-
ceapa 1 bucati
-
lamaie 2 bucati
peste de dunare : 0 comentarii