Peste fiert cu legume
- lin-pe-lin
- 11-01-2010
- 11591
- 0
Detalii
Porti | 5 |
Timp | 20 |
Descriere peste fiert cu legume
Se pune apa intr-un vas in care se adauga uleiul si sarea , cartofii curatati si taiati in doua , ceapa curatat si taiata in doua , pastarnacul si patrunjelul curatat si taiat in lung in patru ca si morcovul . Se lasa la fiert si dupa ce au fiert legumele se pune pestele curatat de solzi si intestine . se poate folosi toate speciile de peste odata sau numai una . Dupa ce au fiert si pestii se scot pe un platou toate ingredientel , se aranjeaza dupa cum vrem . Se serveste cald cu mamaliguta calda si cu mujdei de usturoi sau lamaie . Pofta buna !
Ingrediente reteta
-
Salau , caras , somn si alte specii 1000 grame
-
ceapa potrivta 3 bucati
-
morcov 2 bucati
-
patrujel radacina 2 bucati
-
Pastarnac radacina 1 bucati
-
Lingura sare 2 bucati
-
Lingura ulei 2 bucati
-
Cartofi potriviti 6 bucati
peste fiert cu legume : 0 comentarii