Peste in sos picant

Detalii

Porti 4
Timp 60

Descriere peste in sos picant

Separat se pune intr-un vas orezul la fiert. Se taie pestele in bucatele de 2.5cm si se omogenizeaza cu pasta de curry,se lasa sa se marineze 30min. Intre timp se curata ceapa ,se taie cubulete marunte si se caleste, apoi se adauga ardeiul rosu si se lasa la foc inca 2min. Se adauga laptele si se presara faina, amestecând încontinuu, iar când începe sa fiarba, se adauga bucatelele de peste si se lasa sa fiarba acoperit, timp de 20-30min. Se ia mâncarea de pe foc, se pune coriandru,sare si piper dupa gust.Se serveste cu orez fiert. Pentru decor,este nevoie de câteva felii de ardei rosu si lamâie verde,pe care le aranjezi dupa gust.Va doresc pofta buna!

Ingrediente reteta

  • peste file 500 grame
  • pasta de curry 2 linguri
  • ulei 50 mililitri
  • ceapa 1 bucati
  • ardei rosu 1 bucati
  • faina 50 grame
  • lapte 400 mililitri
  • coriandru 1 lingurita 1 bucati
  • sare piper dupa gust 1 bucati
  • lamâe mica verde 1 bucati
  • orez 200 grame

peste in sos picant : 0 comentarii

Nu exista comentarii