Peste la borcan
- Scorpionul
- 28-03-2010
- 37655
- 0
Detalii
Porti | 8 |
Timp | 40 |
Descriere peste la borcan
Pestele se curata, se taie cozile, capetele, se spala si se pun intr-un vas in care se toarna marinata. Se pastreaza in frigider 24 de ore, apoi se scot pestii si in fiecare borcan se va mai adauga cate 1-2 foi de dafin, cateva boabe de piper si cateva boabe de coriandru si se aseaza pestii. In borcane se toarna marinata, iar de 2-3 degete ulei,dupa care se leaga sau se capseaza borcanele foarte bine. Borcanele se invelesc in hartie si se fierb in bain marie cca 2 h si 30 min, iar dupa fierbere se tin in apa in care au fiert pana a doua zi. Cine doreste poate introduce a doua zi borcanele si la cuptor cat sa prinda o crusta deasupra. Este un aperitiv deosebit si se pastreaza foarte bine. Se poate servi cu ceapa rosie, masline.
Ingrediente reteta
-
stavrizi 3000 grame
-
apa 500 mililitri
-
otet din vin 500 mililitri
-
sare mare 100 grame
-
piper boabe 10 grame
-
foi dafin 10 grame
-
boabe coriandru 10 grame
peste la borcan : 0 comentarii