Peste la cuptor
- marupescaru
- 11-04-2010
- 1419
- 0
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 30 |
Descriere peste la cuptor
Se unge o forma in care vom pune sufleul abundent cu margarina si se aprinde cuptorul, sa fie incalzit bine. Pestele se curata de piele si oase, apoi se taie bucatele mici. Separat, se prepara din faina, unt si lapte un sos alb, care se amesteca cu pestele si se potriveste cu sare si piper. Dupa ce s-a mai racorit, se amesteca cu galbenusurile puse pe rand si cand compozitia s-a omogenizat bine se adauga albusurile batute spuma. Se toarna compozitia, se presara cu cascaval ras si se pune la cuptor, la foc potrivit, sa creasca si sa se rumeneasca bine. Dupa aproximativ 20 de minute sufleul este gata. Se serveste din vasul in care a fost copt, cu sos de rosii sau se adauga diferite mirodenii dupa gustul fiecaruia.
Ingrediente reteta
-
peste 2000 grame
-
faina 4 linguri
-
margarina 100 grame
-
lapte 500 mililitri
-
oua 6 bucati
peste la cuptor : 0 comentarii