Detalii
Porti | 5 |
Timp | 120 |
Descriere peste la cuptor
Se curata pestele si se spala bine. Se sareaza si se pune la rece cam 60 min. Se curata ceapa si se taie rondele. Cascavalul se razuie fin.
Intr-o tava sau vas termic se pune pestele si peste se pun rosiile, ceapa, untul taiet felii si foi de dafin. Se stropeste cu ulei, vin , otet si se pun jumatate din cantitatea de cascaval. Apoi se pune piperul.
Se da tava la cuptor si se lasa pana se patrunde si se rumeneste. Dupa 30 min. scoti pestele, il pui in alta tava , si peste pui sosul ramas. Presari peste cascavalul ramas si mai dai la cuptor inca 15 min. Se serveste cu lamaie si smantana.
Intr-o tava sau vas termic se pune pestele si peste se pun rosiile, ceapa, untul taiet felii si foi de dafin. Se stropeste cu ulei, vin , otet si se pun jumatate din cantitatea de cascaval. Apoi se pune piperul.
Se da tava la cuptor si se lasa pana se patrunde si se rumeneste. Dupa 30 min. scoti pestele, il pui in alta tava , si peste pui sosul ramas. Presari peste cascavalul ramas si mai dai la cuptor inca 15 min. Se serveste cu lamaie si smantana.
Ingrediente reteta
-
file peste 1500 grame
-
cascaval 200 grame
-
rosii 5 bucati
-
ulei 100 mililitri
-
unt 50 grame
-
ceapa 2 bucati
-
vin rosu 150 mililitri
-
smantana 100 grame
-
otet alb 10 mililitri
eu am luat baracuda 4m la 230g o nebunie ! la un pret de 90 ron
in orice magazin de pescuit gasesti varga usoara si destul de ieftina
acum depinde ce intelege fiecare prin ieftina
nu poti cumpara o varga de 6 m din carbon cu 30 de lei de exemplu
help! un "bat"ieftin si eficient.de 5~6m.(si usor,sa nu fac hernie,ca am)unde gasesc? pt pluta???...multam pt informotii!!!!!! firee intinse!!!!
cum punem pluta pe o mulineta???