Peste la protap
- marupescaru
- 23-04-2010
- 3728
- 0
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 30 |
Descriere peste la protap
Se curata si se spala crapceanul. Se despica in doua pe spinare si fiecare jumatate se infige intr-un protap( se trece prin peste o tepusca din lemn, de la coada spre cap). Se asaza pestele cu pielea spre foc si se inclina protapul spre jar ca o proptea.
Se frige pestele la foc bun, mai mult la dogoarea flacarilor. Dupa ce crapul s-a fript pe partea solzilor se intoarce pe fata dinauntru catre foc. Pe aceasta parte se frige mult mai repede. Cand este aproape gata se presara cu piper, cimbru si sare dupa gust. Se poate servi cald sau rece.
Se frige pestele la foc bun, mai mult la dogoarea flacarilor. Dupa ce crapul s-a fript pe partea solzilor se intoarce pe fata dinauntru catre foc. Pe aceasta parte se frige mult mai repede. Cand este aproape gata se presara cu piper, cimbru si sare dupa gust. Se poate servi cald sau rece.
Ingrediente reteta
-
crap 4 bucati
-
cimbru 50 grame
-
ardei gras 4 bucati
peste la protap : 0 comentarii