Detalii
Porti | 4 |
Timp | 45 |
Descriere peste londonez
Feliile de peste decongelat, condimentat cu sare si piper, se asaza in untul topit.
Se adauga putin lapte si putina apa, se acopera vasul cu folie de aluminiu.
Se da la cuptor 20 de minute.
Ouale se taie marunt, se amesteca cu smantana si cu faina, compozitia se fierbe pana devine consistenta, se toarna peste peste, se pune vasul la incalzit si se presara patrunjel verde, taiat fin.
Se garniseste cu cartofi copti.
Se adauga putin lapte si putina apa, se acopera vasul cu folie de aluminiu.
Se da la cuptor 20 de minute.
Ouale se taie marunt, se amesteca cu smantana si cu faina, compozitia se fierbe pana devine consistenta, se toarna peste peste, se pune vasul la incalzit si se presara patrunjel verde, taiat fin.
Se garniseste cu cartofi copti.
Ingrediente reteta
-
peste oceanic congelat 800 grame
-
unt 20 grame
-
smantana 200 mililitri
-
faina 1 linguri
-
patrunjel verde - legatura 1 bucati
peste londonez : 0 comentarii