Detalii
Porti | 0 |
Timp | 60 |
Descriere peste marinat
se curata pestele, se spala, dupa care se taie bucati, se presara cu sare si piper si se lasa la rece 24 ore. Se curata ceapa si morcovul, ceapa se taie pestisori, iar morcovii rondele. Se fierbe otetul cu toate condimentele si cu zaharul, iar dupa ce a dat in cateva clocote se da deoparte. Pestele se pune in borcane impreuna cu rondelele de morcov si ceapa. Dupa ce s-a racit otetul se toarna in borcane, se lasa un spatiu liber de doua degete, se toarna cam o lingurita de ulei la borcan, dupa care se capseaza borcanele sau se infileteaza capacele si se fierb in bain-marie timp de o ora. Se lasa borcanele la racit si se consuma marinata dupa o saptamana.
Spor la treaba si pofta mare!
Spor la treaba si pofta mare!
Ingrediente reteta
-
peste 5000 grame
-
otet 1000 mililitri
-
zahar 1000 grame
-
frunze dafin 7 bucati
-
piper boabe 20 bucati
-
morcov 4 bucati
-
ceapa 4 bucati
-
sare 2 linguri
-
piper macinat 2 linguri
peste marinat : 0 comentarii