Detalii
Porti | 5 |
Timp | 180 |
Descriere peste marinat
Prepararea pestelui marinat este destul de simpla astefel:
se curata pestele si se splata apoi se taie in bucati (rondele), se intr-un vas pestele si celelalte ingrediente si se acopera cu apa. Se lasa sa fiarba la foc mic fara a mesteca timp de 2 ore pana ce oasele se vor topi. Pentru a nu se lipi de fundul oalei se poate misca oala. Marinata de peste se poate servi vu lamaie si usturoi sau alte salate, merge bine cu porumb dulce in lapte. si hrean
se curata pestele si se splata apoi se taie in bucati (rondele), se intr-un vas pestele si celelalte ingrediente si se acopera cu apa. Se lasa sa fiarba la foc mic fara a mesteca timp de 2 ore pana ce oasele se vor topi. Pentru a nu se lipi de fundul oalei se poate misca oala. Marinata de peste se poate servi vu lamaie si usturoi sau alte salate, merge bine cu porumb dulce in lapte. si hrean
Ingrediente reteta
-
pest (slab sau gras) 1500 grame
-
ulei 150 mililitri
-
otet 250 mililitri
-
suc de rosii 300 mililitri
peste marinat : 0 comentarii