Peste oceanic in saramura
- Scorpionul
- 14-03-2010
- 3894
- 0
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 1 |
Descriere peste oceanic in saramura
Pestele curatat, spalat, se taie dea lungul sirii spinarii. Se scot oasele mari si se taie carnea bucati. Se pace un foc peste care se aseaza o tabla groasa iar cand se infierbanta peste ea se pune bucatile de peste care intre timp au fost presarate cu sare si se frige pe ambele parti. Alaturat se pregateste o cratita cu capac, feli de usturoi, ulei si cimbru. Imediat ce pestele sa prajit se pune in cratita si se picura cateva picaturi de ulei peste pestele cald, apoi se presara feliute de usturoi si cimbru. Se acopeera repede si se lasa asa 15 min. Se face saramura din 500 ml apa si 40 g sare si se toarna peste peste. Succes.
Ingrediente reteta
-
peste oceanic 3 bucati
-
saramura 500 mililitri
-
catei de usturoi 8 bucati
-
sare 50 grame
-
ulei 100 mililitri
-
cimbru 5 grame
peste oceanic in saramura : 0 comentarii