Peste oceanic rasol
- Scorpionul
- 26-03-2010
- 2858
- 0
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 2 |
Descriere peste oceanic rasol
Se fierb legumele si cand sunt fierte se pun bucatile de peste, sare, piper, se lasa sa fiarba 15-20 minute. Se prepara sosul astfel: se fierb ouale tari, se toaca marunt sau se dau pe razatoare si se pun in tigaie cu unt, sare, piper, zeama de lamaie, se amesteca totul, se adauga mararul tocat marunt. Cand pestele este fiert se aseaza pe o farfurie mare si deasupra se toarna sosul. Se mai presara cu patrunjel verde tocat si se serveste.
Ingrediente reteta
-
peste 1000 grame
-
ceapa 1 bucati
-
morcov 1 bucati
-
telina 1 bucati
-
unt 200 grame
-
oua 4 bucati
-
lamaie 1 bucati
-
marar verde 5 grame
-
patrunjel verde 5 grame
-
sare 5 grame
-
piper 5 grame
peste oceanic rasol : 0 comentarii