Detalii
Porti | 2 |
Timp | 90 |
Descriere peste pane in smantana
Pestele se spala, se curata bine si se taie bucatele potrivite, dupa care se lasa la scurs cateva minute pe un prosop. Se condimenteaza, se pune pe o farfurie si se lasa aproximativ o ora la frigider.
Pestele scos de la frigider se da prin faina, dupa aceea prin smantana si in final iar prin faina. Se incinge ulei intr-o cratita, dupa care se pune pestele si se prajeste aproximativ 15-20 minute la foc potrivit.
Se serveste cu o garnitura de cartofi natur si sos de smantana cu usturoi.
Pestele scos de la frigider se da prin faina, dupa aceea prin smantana si in final iar prin faina. Se incinge ulei intr-o cratita, dupa care se pune pestele si se prajeste aproximativ 15-20 minute la foc potrivit.
Se serveste cu o garnitura de cartofi natur si sos de smantana cu usturoi.
Ingrediente reteta
-
macrou 2 bucati
-
smantana 200 grame
-
faina 200 grame
peste pane in smantana : 0 comentarii