- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
Detalii
Porti | 3 |
Timp | 25 |
Descriere peste prajit in malai
Se sareaza pestele apoi se pun intr-un vas mare si se acopera cu lapte.
Se lasa la sarat cam 60 min.
Se scurge apoi de lapte, se da prin faina de malai, astfel incat pestii sa fie bine acoperiti Se prajesc pe ambele parti in ulei, la foc mediu.
Folosirea laptele e ceva special acesta ajuta la pastrarea pestelui si preluarea mirosului daca acesta a stat mult timp inghetat si in plus ii ofera o prospetime.
se serveste cu mujdei dupa gust.
Se lasa la sarat cam 60 min.
Se scurge apoi de lapte, se da prin faina de malai, astfel incat pestii sa fie bine acoperiti Se prajesc pe ambele parti in ulei, la foc mediu.
Folosirea laptele e ceva special acesta ajuta la pastrarea pestelui si preluarea mirosului daca acesta a stat mult timp inghetat si in plus ii ofera o prospetime.
se serveste cu mujdei dupa gust.
Ingrediente reteta
-
peste file 4 bucati
-
malai 200 grame
-
lapte 200 mililitri
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
peste prajit in malai : 0 comentarii