Peste prajit

Detalii

Porti 0
Timp 30

Descriere peste prajit

se curata pestele si se taie pe bucati de la sira spinarii spre burta la grosime de 2-3 cm,dupa care se mai taie pe marginea sirei spinarii,deci o parte are sira spinarii una nu.se condimenteaza bine si se lasa in jur de 10 minute,dupa care se da prin faina de porumb.separat se pregatesc 2-3 catei de usturoi care se piseaza bine pana devin pasta ,se pune apa si 1 lingurita de boia dulce.in uleiul incins bine,dar intotdeauna sa stiti ca prima data se pune tigaia la incins si dupa ce este gata incinsa bine se adauga uleiul altfel iese fum pentru ca uleiul se arde.se prajeste bine si se pune pe un platou.cand scriu aceste randuri salivez si cred ca ma duc sa mai prajesc unul.

Ingrediente reteta

  • peste 1000 grame

peste prajit : 0 comentarii

Nu exista comentarii