- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
Peste prajit
- marupescaru
- 06-02-2011
- 10642
- 0
Detalii
Porti | 2 |
Timp | 5 |
Descriere peste prajit
cu ajutorul telului se amesteca galbenusurile si faina,berea si o parte din condimente.se bat albusurile pana se fac spuma apoi se amesteca cu berea pentru a obtine un aluat subtire.pestele se da prin faina.uleiul se incinge bine.cu ajutorul unei site se baga pestele in aluat ,apoi in uleiul incins.se prajeste circa 1 minut pana capata o culoare de galben pal.se scurge pe un prosop de hartie.se serveste cu felii de lamaie si paine.
Ingrediente reteta
-
peste mic(albitura.rosioara) 500 grame
-
oua 2 bucati
-
faina 150 grame
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
peste prajit : 0 comentarii