Peste prajit
- PescuitMania
- 15-06-2008
- 5917
- 0
Detalii
Porti | 5 |
Timp | 60 |
Descriere peste prajit
Se sareaza pestele si se lasa la rece 30 min. intre timp se face pasta prin care se da pestele.
Se bat ouale si se amesteca cu pesmet si sare + putina lamaie.
Apoi se inveleste pestele in aceasta pasta si se prajeste in ulei. Cine doreste poate folosi ulei de masline(cei ce suporta gustul).
La final se garniseste cu patrunjel.
Se bat ouale si se amesteca cu pesmet si sare + putina lamaie.
Apoi se inveleste pestele in aceasta pasta si se prajeste in ulei. Cine doreste poate folosi ulei de masline(cei ce suporta gustul).
La final se garniseste cu patrunjel.
Ingrediente reteta
-
peste 1000 grame
-
oua 2 bucati
-
ulei 100 mililitri
-
pesmet 200 grame
peste prajit : 0 comentarii