Peste umplut cu nuca si stafide

Detalii

Porti 6
Timp 90

Descriere peste umplut cu nuca si stafide

Pestele se curata, se spala si apoi se despica de-a lungul abdomenului. Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste in jumatate din cantitatea de ulei. Cand ceapa este aproape calita se adauga icrele, curatate de pielite. Se mai lasa aproximativ cinci minute si se ia tigaia de pe foc. Se lasa sa se raceasca si se adauga nucile macinate si stafidele. Se potriveste de sare si piper. Peste toate aceste ingrediente se adauga ouale crude si se amesteca pana se obtine o pasta omogena. Se umple pestele cu aceasta compozitie, dupa care se coase si se baga la cuptor intr-o tava unsa cu ulei. Se lasa la cuptor cca o jumatate de ora. Din cand in cand se pune pe deasupra sos din tava. Cand este aproape gata se torna vinul si se mai lasa catava minute. Se consuma cald.

Ingrediente reteta

  • peste 1500 grame
  • miez de nuca 200 grame
  • icre 150 grame
  • stafide 100 grame
  • ceapa 250 grame
  • oua 2 bucati
  • vin alb 100 mililitri
  • ulei 150 mililitri

peste umplut cu nuca si stafide : 0 comentarii

Nu exista comentarii