Peste umplut in folie de aluminiu
- Dan_pescaru
- 06-01-2010
- 6976
- 4
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 80 |
Descriere peste umplut in folie de aluminiu
Pestele se curata se eviscereaza si se sareaza si sa da la rece 30 min.
Legumele (rosiile, ceapa, ardei-ul si ciupercile) se spala si se taie marunt, cubulete si rondele apoi se calesc in 2-3 linguri de ulei. Acestea vor fi umplutura pestelui.
Se pune pestele(cate o bucata) pe o folie de aluminiu se condimenteaza interior si exterior.
Se umple pestele cu umplutura se adauga o foaie de dafin si putin vin, se unge pestele si apoi se inveleste in folie si se pune intr-o tava.
Se da la cuptor pentru 45 de min. Inainte cu 10 min de a fi gata se dezveleste si se mai stropeste cu vin din 3 in 3 min cate putin.
Se serveste cu lamaie.
Legumele (rosiile, ceapa, ardei-ul si ciupercile) se spala si se taie marunt, cubulete si rondele apoi se calesc in 2-3 linguri de ulei. Acestea vor fi umplutura pestelui.
Se pune pestele(cate o bucata) pe o folie de aluminiu se condimenteaza interior si exterior.
Se umple pestele cu umplutura se adauga o foaie de dafin si putin vin, se unge pestele si apoi se inveleste in folie si se pune intr-o tava.
Se da la cuptor pentru 45 de min. Inainte cu 10 min de a fi gata se dezveleste si se mai stropeste cu vin din 3 in 3 min cate putin.
Se serveste cu lamaie.
Ingrediente reteta
-
pests slab (stiuca, pastrav, salau,...) 4 bucati
-
rosii 2 bucati
-
ceapa 1 bucati
-
ardei gras rosu 1 bucati
-
ciuperci 200 grame
-
ulei 100 mililitri
-
vin alb sau rosu 100 mililitri
-
dafin 4 bucati
-
unt 50 grame
-
condimente de peste la alegere 1 bucati
stra , ce sonar ti-ai cumparat si la ce pret ,multumesc ,vreau sa cumpar si eu unul nu prea scump dar sa ma pot folosi de el mai ales la dunare ?
astea chiar sint informatii bune pepy!
multumescmult, tocmai ce mi-am cumparat un sonar pe care il voi incerca tinand cont si de aceste sfaturi.
multumescmult, tocmai ce mi-am cumparat un sonar pe care il voi incerca tinand cont si de aceste sfaturi.