Peste umplut la cuptor
- PescuitMania
- 15-06-2008
- 22806
- 0
Detalii
Porti | 5 |
Timp | 60 |
Descriere peste umplut la cuptor
Se curata si se spala peste (poate fi atat peste spab cat si gras) insa sa fie putin mai mare, se sareaza apoi se unge cu unt pe exterior si daca se doreste si pe interior.
Cu legumele se procedeaza la fel, se spala se taie bucatele si fac sote si cu ele se umple interiorul pestelui. Pestele se pune in tava eventual pe un staniol/folie unsa cu unt si se da la cuptor. Dupa ce pestele e rumenit se scoate se stropeste cu lamaie (cine doreste) si se garniseste cu patrunjel.
Cu legumele se procedeaza la fel, se spala se taie bucatele si fac sote si cu ele se umple interiorul pestelui. Pestele se pune in tava eventual pe un staniol/folie unsa cu unt si se da la cuptor. Dupa ce pestele e rumenit se scoate se stropeste cu lamaie (cine doreste) si se garniseste cu patrunjel.
Ingrediente reteta
-
peste 1000 grame
-
rosi 4 bucati
-
Morcovi 3 bucati
-
ardei 4 bucati
-
telina 1 bucati
-
porumb 100 grame
-
alte legume 100 grame
-
dafin 2 bucati
peste umplut la cuptor : 0 comentarii