- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
Peste zarzavat
- marupescaru
- 03-05-2010
- 1808
- 0
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 30 |
Descriere peste zarzavat
Zarzavatul taiat cubulete se fierbe pe jumatate in apa sarata.
Feliile de peste sarate se asaza intr-o tava smaltuita sau intr-un vas termo-rezistent, uns cu jumatate din unt si se acopera cu zarzavatul aproape fiert si cu ceapa taiata rondele.
Se stropeste cu vin, se da la cuptor pana fierbe pestele.
Din untul ramas si din faina se prepara un rantas deschis la culoare, se stinge cu zeama de la zarzavat, se lasa sa fiarba, se potriveste gustul cu putin zahar si mustar, apoi se toarna peste peste.
Feliile de peste sarate se asaza intr-o tava smaltuita sau intr-un vas termo-rezistent, uns cu jumatate din unt si se acopera cu zarzavatul aproape fiert si cu ceapa taiata rondele.
Se stropeste cu vin, se da la cuptor pana fierbe pestele.
Din untul ramas si din faina se prepara un rantas deschis la culoare, se stinge cu zeama de la zarzavat, se lasa sa fiarba, se potriveste gustul cu putin zahar si mustar, apoi se toarna peste peste.
Ingrediente reteta
-
peste 1000 grame
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
peste zarzavat : 0 comentarii