- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
Detalii
Porti | 2 |
Timp | 30 |
Descriere pestev rasol
Intr-un vas a carui marime trebuie sa fie aleasa in functie de cea a pestelui, se pune la fiert 1 l de apa in care se adauga legumele taiate in bucati, foaia de dafin, boabele de piper si sare (daca nu s-a sarat din timp pestele). Cand legumele sunt aproape fierte se adauga otet sau zeama de lamaie si pestele care trebuie sa fie complet acoperit de lichid si se continua fierberea aproximativ 10-14 min. Durata de fierbere variaza in functie de marimea pestelui. Pestele se lasa in lichidul in care a fiert pana la servire. Se serveste cu legume si cu cartofi fierti natur. Daca se consuma cald se serveste cu unt, iar daca se consuma rece, se serveste cu zeama de lamaie si cu ulei.
Ingrediente reteta
-
Nu exista informatii despre Ingrediente
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
pestev rasol : 0 comentarii