Piftie de crap

Detalii

Porti 6
Timp 70

Descriere piftie de crap

Se curãþã peºtele se taie bucãþi potrivite ºi se pun împreunã cu capul într-o cratiþã cu apã cât sã le cuprindã. Se fierb apoi la foc potrivit. Se adaugã puþinã sare. Se fierb pana ce zeama a scãzut, astfel încât, luând o picãturã între degete, sã se simtã cleioase.
Dacã peºtele este fiert, iar zeama nu adica nu este destul de groasa, se scoate peºtele ºi se mai lasã zeama sa scada cat trebuie. Se pune peºtele într-o farfurie prefrabil adâncã sau castron ºi deasupra se pune zeama. Dupã gust se poate adaugã puþin usturoi pisat. Se þine la rece pentru ca sã se închege.

Ingrediente reteta

  • crap 1000 grame
  • catei usturoi 3 bucati

piftie de crap : 0 comentarii

Nu exista comentarii