Piftii de crap
- Scorpionul
- 17-04-2010
- 1745
- 0
Detalii
Porti | 2 |
Timp | 2 |
Descriere piftii de crap
Se curata pestele se taie bucati potrivite si se pun impreuna cu capul intro cratita cu apa cat sa le cuprinda. Se fierb la foc potrivit se ia spuma si se adauga sare. Se lasa sa fiarba pana ce zeama este destul de scazuta astfel incat luand o picatura intre degete sa le simtim cleioase. Daca pestele este fiert si zeama nu este destul de concentrata se scoate pestele si se lasa sa mai scada zeama cat trebuie. Se aseaza pestele intro farfurie adanca si deasupra se strecoara zeama. Dupa gust se poate pune putin usturoi pisat in zeama racorita inainte de strecurare. Apoi se lasa la rece sa se inchege.
Ingrediente reteta
-
peste 1000 grame
-
apa 1500 mililitri
-
sare 15 grame
piftii de crap : 0 comentarii