Detalii
Porti | 6 |
Timp | 60 |
Descriere plachie de crap cu cartofi
Se curata cartofii, se taie rondele, se sareaza si se asaza intr-un vas termorezistent, uns cu ulei.
Cartofii se acopera cu ardeii taiati rondele, rosiile si ceapa, bucati de unt; se dau la cuptor o jumatate de ora. in acest timp, crapul se impaneaza cu slanina
Se da prin faina si se asaza deasupra cartofilor fripti, in pozitie de inot, timp de 35 de minute, apoi se adauga smantana si se lasa in cuptor la rumenit.
Cartofii se acopera cu ardeii taiati rondele, rosiile si ceapa, bucati de unt; se dau la cuptor o jumatate de ora. in acest timp, crapul se impaneaza cu slanina
Se da prin faina si se asaza deasupra cartofilor fripti, in pozitie de inot, timp de 35 de minute, apoi se adauga smantana si se lasa in cuptor la rumenit.
Ingrediente reteta
-
crap 1000 grame
-
cartofi 1000 grame
-
ardei gras verde 300 grame
-
rosii 300 grame
-
ceapa rosie 1 bucati
-
ulei 2 linguri
-
slanina afumata 150 grame
-
smantana 20 mililitri
-
faina 1 linguri
plachie de crap cu cartofi : 0 comentarii