Plachie de crap

Detalii

Porti 4
Timp 40

Descriere plachie de crap

Se curata ,se spala si se taie rondele
- se sareaza bine si se lasa sa se odihneasca vreo 2 ore
- se prajeste apoi in ulei, la foc iute
- se scoate si se lasa acoperite deoparte
- in uleiul ramas ,calim usor 5-6 cepe taiate solzisori si 2 ardei capia taiati rondele
- intr-o tava pentru cuptor se face un pat de ceapa si ardei
- presaram deasupra piper si Maggi Secretul Gustului
- curatam 5-6 rosii de coaja si le punem intr-o craticioara sa dea un clocot (in suc propriu)
- turnam jumatate din acest sos peste ceapa
- asezam pestele, restul sosului de rosii, o lamaie taiata rondele si marar
- dam la cuptor pentru 30 minute

Ingrediente reteta

  • crap 2000 grame

plachie de crap : 0 comentarii

Nu exista comentarii