Plachie de crap
- Scorpionul
- 14-03-2010
- 2877
- 0
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 2 |
Descriere plachie de crap
Se curata pestele, se spala si se taie bucati, se presara cu sare si piper si se lasa deoparte. Se taie ceapa feliute foarte subtiri. Rosiile se curata de pielite si seminte, lamaia spalata bine se rade de coaja galbena si se taie felii. Se toaca marunt patrunjelul. Se aseaza bucatile de peste intr-o cratita mai mare, de preferat dreptunghiulara, se adauga ceapa, rosiile, verdeata, lamaia, uleiul si vinul. Se introduce cratita in cuptor, cu foc mic. Plachia se serveste calda sau rece.
Ingrediente reteta
-
crap 2500 grame
-
vin alb 300 mililitri
-
ulei 150 mililitri
-
cepe 3 bucati
-
lamaie 1 bucati
-
rosii 6 bucati
-
sare 10 grame
-
piper 10 grame
-
patrunjel verde 10 grame
plachie de crap : 0 comentarii