Plachie de pastrav
- lin-pe-lin
- 08-03-2010
- 4674
- 0
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 20 |
Descriere plachie de pastrav
Se curata pestele . Intr-o tigaie se pune uleiul la incins in care se adauga ceapa taiata mere . Se lasa sa se caleasca bine iar cand incepe sa-si schimbe culoarea se adauga pasta de tomate si putina apa . Se amesteca apoi se dauga pestele care trebuie sa fie acoperit de apa . Se da intr-un clocot apoi se adauga zarzavatul se amesteca usor apoi daugam sarea dupa gust si putina sare de lamaie tot dupa gust . Se mai da intr-un clocot sa nu sa se farame pestele . Se seveste calda cu mamaliguta calda . Pofta buna !
Ingrediente reteta
-
pastrav 6 bucati
-
ceapa 2 bucati
-
ulei 100 grame
-
pasta tomate 150 grame
-
zarzavat de iarna 150 grame
-
sare 50 grame
plachie de pastrav : 0 comentarii