Plachie de peste

Detalii

Porti 4
Timp 30

Descriere plachie de peste

Pestele se curata de solzi, se eviscereaza, se spala, se portioneaza, se sareaza si se condimenteaza cu piper. Ceapa şi ardeiul gras se curata, se spala, se taie felii si se inabusa in ulei cu putina apa. Se adauga pasta de tomate dizolvata in apa, boiaua de ardei, cimbrul praf, usturoiul curatat si taiat marunt, sare si apa. Se amesteca componentele usor si se fierb cca 20 minute. Rosiile se oparesc, se curata de pielita si se taie in jumatati apoi se storc. Sosul obtinut prin stoarcere se pune intr-o tava si se asaza portiile de peste cu cate o felie de rosie deasupra. Se introduce tava la cuptor cca 20 minute. Se verifica gustul sosului.
Se serveste portia de peste cu sos si verdeata taiata marunt.

Ingrediente reteta

  • peste 2000 grame
  • ceapa 3 bucati
  • bulion 200 mililitri

plachie de peste : 0 comentarii

Nu exista comentarii