Detalii
Porti | 4 |
Timp | 45 |
Descriere placinta cu ton si ceapa
Umplutura se pregateste astfel: ceapa si ardeiul taiate marunt se pun sa se caleasca bine, se adauga sosul de soia si rosile date prin razatoare. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se lasa la foc mic acoperite pana scade tot lichidul .
Intr-o tava rotunda (sau dreptunghiulara) se pune prima foaie de foietaj, acoperim si marginile tavii, punem umplutura , acoperim cu cealalta foaie , unim bine cele doua foi , intepam cu furculita si introducem la cuptor cca 20 minute la 200ºC.
Intr-o tava rotunda (sau dreptunghiulara) se pune prima foaie de foietaj, acoperim si marginile tavii, punem umplutura , acoperim cu cealalta foaie , unim bine cele doua foi , intepam cu furculita si introducem la cuptor cca 20 minute la 200ºC.
Ingrediente reteta
-
conserva de ton maruntit in ulei 170 grame
-
foi de foietaj 2 bucati
-
ceapa mare 1 bucati
-
ardei rosu 1 bucati
-
rosii 3 bucati
-
ulei 2 linguri
-
sos de soia 1 linguri
placinta cu ton si ceapa : 0 comentarii