Detalii
Porti | 3 |
Timp | 1 |
Descriere praz umplut cu icre
Prazul se curata de foile exterioare si de radacini,se taie bucati de 5-7 cm,se scoate miezul lasandu-se 2-3 foi,se umple cu icre si se scopera cu felii de lamaie la capete.Prazul astfel pregatit se caleste in grasime,apoi se pune apa cat sa-l acopere,pasta de rosii,piperul,restul de felii de lamaie curatate de coaje si de samburi si o foaie de dafin.Se fierbe lasandu-se sa scada bine.Se serveste cald sau rece.
Ingrediente reteta
-
salata de icre 100 grame
-
legatura de praz 1 bucati
-
pasta de tomate 1 linguri
-
piper boabe 6 bucati
-
lamaie 1 bucati
-
foi de dafin 1 bucati
-
untdelemn 100 mililitri
praz umplut cu icre : 0 comentarii