Raci copti
- lin-pe-lin
- 23-01-2010
- 5192
- 0
Detalii
Porti | 5 |
Timp | 20 |
Descriere raci copti
Se curata racii , se smulge mijlocul cozii si va iesi ceva ca un fir negru si lung , dac ramabe va amara racul . Se spala bine racii se lasa sa se scurga bine . Se face un jar bun si se pun pe un gratar la fript . Se lasa sa se coaca bine , vor fi buni atunci cand devin risii si normal cu urme de la gratar . Dupa ce sau copt bine se pun pe un platou se acopera cu un alt vas sau capac si se lasa pana terminam de curatat cateii de usturoi . Se servesc cu mamaliga calda si cu usturoi muscat direct din catel sau pisat sau cu lamaie . sa nu uit se mananca coada si racul asa cunm se stie . Pofta buna !
Ingrediente reteta
-
raci mari 20 bucati
-
sare 10 grame
-
catei usturoi 3 bucati
raci copti : 0 comentarii