Raci fierti in vin
- Scorpionul
- 26-03-2010
- 1513
- 0
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 2 |
Descriere raci fierti in vin
Se pun in vin legumele taiate felii si se fierb. La primul clocot se introduc racii vii pregatiti astfel: se scoate motul din codita, care iese foarte usor, se spala foarte bine racii ; se adauga piper, 1 foaie de dafin si sare. Se lasa sa fiarba 15-20 minute, se dau deoparte si se lasa in vin pana a doua zi, cand se incalzesc din nou si se servesc.
Ingrediente reteta
-
raci 25 bucati
-
vin 1500 mililitri
-
ceapa 1 bucati
-
patrunjel verde 5 grame
-
cimbru 5 grame
-
morcov 1 bucati
-
ardei rosu 1 bucati
-
boabe piper 5 grame
-
dafin 1 bucati
-
sare 5 grame
raci fierti in vin : 0 comentarii